Wie is C’EST BO?

Mijn echte naam is Bo Van Gestel. Naast mijn passie voor interieurarchitectuur, hou ik ook enorm van sporten (in de buitenlucht) en het ontdekken van mooie objecten ‘met een hoek af’. Een open blik & houding zorgt ervoor dat ik (bijna) alles kan appreciëren wat zorgt voor een verrijking van mijn leven. Zwart-wit denken zal je niet bij mij bespeuren. My guilty pleasures zijn The Simpsons, Disney en kinderchampagne.

Visie

Iedere persoon is uniek met zijn eigen specifieke voorkeuren en behoeften. Voeg daarbij een bepaalde context, ruimte of situatie aan toe en laat je verwonderen hoe verschillend de denkpiste kan zijn! Dat maakt nu net mijn beroep zo interessant. Wat zou de wereld saai zijn als iedereen hetzelfde zou willen. Mijn ultieme doel is om interieurarchitectuur toegankelijk te maken voor iedereen, hoewel het eerder als luxeproduct wordt bestempeld. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het welzijn van zijn bewoners, bezoekers of gebruikers. Waarom uren, dagen, jaren doorbrengen in een ruimte die je niet gelukkig maakt? Zonde van deze tijd! Mijn taak bestaat erin om ongeacht de stijl een interieurconcept uit te denken dat een evenwicht bereikt tussen ergonomie – functionaliteit – esthetiek. Jouw verhaal moet gewoonweg “kloppen” in het interieur. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden, dus hou je vooral niet in wat betreft mogelijke opdrachten of vragen. C’EST BO gaat elke uitdaging met plezier aan!

Skills (> coming soon)
 
Done this:

Kantoren in diverse sectoren, showroom kledingwinkel, kine praktijk, kabinet psychologe, kabinet kleurenpunctuur en aromatherapie, verscheidene totaalinrichtingen residentieel: leefruimtes, keukens, badkamers, (kinder)slaapkamers, zolderruimtes, …

Bucketlist:

B&B, boutique hotel, welness, lingeriewinkel, kapper, snoepwinkel, restaurant, apotheek, parenclub, … 

“Bo, beau ou belle – Als het maar mooi is.”
Achtergrond

04/2016 – heden: Start eigen projecten C’EST BO
2016-2017: Freelance ontwerper bij Boa Interior
08/2015-02/2016: Freelance ontwerper bij Kissy Van den Plas ontwerpburo
09/2015 – heden: Docent interieur Academie Beeldende Kunsten Mol
08/2015: Oprichting C’EST BO
2013-2015: Ontwerper bij Antiques & Design
2012-2013: Specifieke lerarenopleiding met onderscheiding
2012-2013: Jobstudent bij Architects in Motion
2012: Jobstudent bij Simoni architecten
2011: Stage bij Conix architects
2008-2012: Master Interieurarchitectuur met onderscheiding

Freelance

Kom je als interieurbouwer handen te kort? Te weinig tijd om je bezig te houden met het creatieve aspect van een ontwerp? Klanten die toch liever een 3D tekening bekijken? Meermaals heeft C’EST BO hulp geboden achter de schermen bij verscheidene interieurfirma’s, architecten en toonzalen. Tot op heden gebeurt dit nog steeds sporadisch. Ook interesse? Contacteer me!