Renovatie van de leefruimte – keuken – zithoek van een woning te Balen. Een half hoge scheidingswand die de keuken van de leefruimte scheidde werd verwijderd. De vloer, plafond, deuren en de zetel van de TV-hoek werden behouden. De eigenaars wilden hun huidige kunstwerken op een mooie doch rustige manier integreren in hun nieuw interieur. We opteerden voor zachte, warme kleuren & materialen die weerkeren doorheen het interieur. Hierdoor wordt er één geheel gecreëerd. Het resultaat: Een warm, modern interieur waar men tot rust komt.


Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
Woning Balen leefruimte keuken zithoek TV-hoek modern interieur warme kleuren warme materialen sfeervol rust
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider