Deze woning te Meerhout is geïntegreerd in een nieuw gebouwde stal. De eigenares wou een optimale indeling zonder ‘verloren hoekjes’ met veel opbergruimte en een bureau aan het raam van de stallen. Om een ideaal zicht te hebben op de koeien hebben we de bureauruimte twee treden opgehoogd. Deze ruimte is toegankelijk via een schuifdeur naast de keuken. De berging werd centraal geplaatst in de ruimte waardoor we aan de achterzijde een volledige kastenwand konden voorzien. Langs twee ‘luie’ treden kan men via de living in de bureau geraken, wat voor een ruimtelijk gevoel zorgt.


Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout luie trap
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout zithoek leefruimte
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout keuken
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout keuken bureau
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout bureau
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout keuken
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout keuken
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout keuken
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout keuken leefruimte zithoek
Ruimtelijke indeling Meerhout modern hout leefruimte zithoek
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider